Expertise

Perfect Choice

Στο café bar Boheme ποτέ δεν πλήττεις. Όχι μόνο επειδή δεν σε αφήνουν η πλούσια κάβα που διαθέτει και οι θεσπέσιες γευστικές προτάσεις της μεγάλης γκάμας των κοκτέιλ που παρασκευάζει, αλλά και επειδή κάθε γωνιά του, κάθε στοιχείο του, αποτελούν και ένα αισθητικό ξάφνιασμα. Οι μουσικές επιλογές του κεντρίζουν το ενδιαφέρον και του πιο απαιτητικού πελάτη και δικαίως φέρει τη φήμη του πιο κλασικού και διαχρονικού bar της πόλης.

Μουσική

Το 1954 ένα αμερικάνικο περιοδικό έγραψε την παρακάτω συνταγή:

1 δόση POP
2 δόσεις RHYTHM & BLUES
1 δόση COUNTRY & WESTERN
1 σταγόνα DISCO
2 σταγόνες JAZZ
Ελάχιστη SOUL
Και στολίζετε με νότες DIXIE

Αναφερόταν βέβαια στο περιεχόμενο της μουσικής του ROCK & ROLL και ευρηματικά τη συνταγή αυτή την ονόμασε “The Rock & Roll Coctail”. Το Boheme εμπλουτίζει τη συνταγή αυτή με:

Τη μεστή και πολυσύνθετη γεύση της REGGAE
Την εξωτικής προέλευσης SALSA
Τη δυνατή και αυθεντική διαχρονική ROCK
Πασπαλίζει με τη μαγική έλξη της ελληνικής ποιοτικής μουσικής και εγγυάται την επιτυχία εξιτάροντας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους τον “ουρανίσκο” σας.

Κάβα

Ταξίδι στον ωκεανό των αρωμάτων και των γεύσεων.

Deluxe Scotch, premium και super premium malt, Cognac NAPOLEON, και συλλεκτικά γαλλικά αποστάγματα, σπάνιες φιάλες που περιέχουν γεύσεις που ξεχωρίζουν όπως το Glenffiddich 30 ετών ή το Chivas 25 ετών, το Blue Label η το Glenmorage Traditional, το Jameson Gold η το Whyte & Mackay 21 ετών, η Stolisnaya Elit, το Tanqueray Ten, και άλλα πολλά είναι αυτά που εντυπωσιάζουν και κοσμούν την κάβα στο bar του Boheme.

Σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε και να νιώσετε την γευστική τους ανωτερότητα.

Κοκτέιλ

Top Mixology

2 δόσεις φεγγαρόλουστη βραδιά
1 δόση φθινοπωρινή αύρα
½ δόση από αφρισμένα κύματα
2-3 ψιχάλες από την πρώτη βροχή

Στολίζουμε με αστέρια καλοκαιριάτικης νύχτας και πίνουμε στην υγειά του χειμώνα που έρχεται.

Δροσιστικά, ξηρά και γλυκά, δυναμικά και ελαφριά, εντυπωσιακά και περίεργα. Επιλέξτε από την ατελείωτη γκάμα των κοκτέιλ μας, ρωτήστε για τις δυνατές προτάσεις μας. Η ξενάγησή μας θα σας οδηγήσει να παρακολουθήσετε την παρέλαση των ειδών. Σας προσκαλούμε να γίνεται κοινωνοί της τέχνης και των μυστικών μας.

Πούρα

Η ανεπανάληπτη γοητεία του Πούρου

Το πούρο είναι ένα ευγενές υλικό που ζει αναπνέει και εξελίσσεται. Μόνο που για να το κάνει έχει ανάγκη από υγρασία (70%) και κάποια ζέστη. Κάτω από τους 18-20 βαθμούς C δεν αισθάνεται καθόλου άνετα και δεν του αρέσει καθόλου. Οι συνθήκες αυτές εξασφαλίζονται μόνο στους ειδικούς υγραντήρες και τέτοιον διαθέτει το Boheme με τα δημοφιλέστερα κουβανέζικα πούρα να τον κοσμούν. Από την εκτεταμένη γκάμα πού διαθέτει δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κορυφαία Cohiba σε 5 διαφορετικά μεγέθη που περιλαμβάνει και το εντυπωσιακό Churchill, το μεγάλης απήχησης Robustos, το Corona και τα αυξημένης δημοτικότητας Panatelas. Επίσης προβάλλονται άψογα στην βιτρίνα μας τα εξαίρετα και απαλά Montecristo, τα Partagas με την πλούσια γεύση τους και τέλος τα εύγευστα Romeo y Julieta.